Boraink
Sauvignon Blanc
2017
A borász kedvenc szőlőfajtája. A grapefruit és citrusos aromák kedvelői nagyon fogják szeretni. Ízében és illatában a kavicsos, meszes talaj jellemzői érezhetőek rajta. Reduktív eljárással készült száraz fehérbor, de mégis több, mint egy könnyű Sauvignon.
Chardonnay
2017
Kivételesen szép volt idén a chardonnay szőlőnk. Már szüretkor tudtuk, hogy ebből csak valami igazán szép bor születhet. Így is lett! Színmustból erjesztettük és seprőn tartottuk négy hónapig. Friss alma- és citrusillat valamint feszes savtartalom jellemzi.
Olaszrizling
2017
Ez a fajta minden balatoni borászat zászlóshajója; ez talán megmagyarázza a  címkeválasztásunkat is hozzá.  Az alapanyagul szolgáló szőlőt kézzel szedtük és válogattuk a Vörös-máli dűlőnkben. Illatában barackvirág és alma, ízben az Olaszrizlingre jellemző mandulásság de csak pont annyira, hogy már a következő pohárral innánk.
Rozé
2017
Frissítő, könnyű rozénk titka, hogy fele-fele arányban készítjük Kékfrankos és Cabernet Sauvignon fajtákból: ennek köszönheti  egyszerre gyümölcsös és fűszeres jellegét. Szép gerinc és üde lecsengés teszi kerekké.
Sauvignon blanc & Olaszrizling
2017
Külön-külön is jók, de együtt kiegészítik egymást. Ilyen az amikor egy helyi és egy nemzetközi szőlőfajta találkozik egymással. Külön szüretelve és erjesztve, majd decemberben házasítva. Sok-sok íz és illat bodzától barackig. Izgalmas, reduktív fehérbor házasítás egy jó évjáratból.